Despre Noi

Magris este o societate comerciala infiintata in anul 2003 specializata in furnizarea de pachete de utilaje agricole si piese de schimb aferente.

Magris are sediul social in Bucuresti si biroul si depozitul in comuna Ciorogarla, judetul Ilfov, Romania.

Magris se prezinta ca o echipa puternica cu experienta indelungata in oferirea de solutii optime pentru companiile mici si mijlocii din agricultura si alte sectoare precum industrie sau servicii. Ca urmare, ne concentram atentia pe asigurarea unor oferte de calitate la cele mai competitive preturi.


Viziune

Ne dorim sa devenim partenerul si furnizorul de solutii preferat al companiilor mici si mijlocii din agricultura si alte sectoare industriale.


Misiune

 - Sa respectam principiile eticii in afaceri.

 - Sa depasim performantele financiare an de an.

 - Sa fim recunoscuti pentru promptitudinea serviciilor noastre

 - Sa oferim satisfactie deplina a clientilor nostril, asigurandu-ne ca fiecare client primeste o valoare egala sau chiar mai mare decat ceea ce plateste.

 - Sa fim recunoscuti de catre clienti ca o societate cu care se fac usor afaceri

 - Sa asiguram valoare adaugata clientilor, partenerilor si proprietarilor prin furnizarea de solutii si servicii de inalta calitate.

 - Sa actionam la cel mai inalt nivel de integritate morala.


De ce ati alege Magris ca partenerul Dumneavoastra de afaceri?

 

Suntem prompti

Cereti si va vom onora comanda! Ne dam seama ca nu aveti timp de pierdut. De aceea vom face in asa fel incat sa va onoram cererea cat mai repede posibil. Clientii vor aprecia calitatea muncii noastre chiar si in situatia unor termene limita.

 

Suntem de incredere si disponibili oricand

Magris se mandreste cu modul in care construieste si dezvolta relatia cu clientii. Suntem de incredere si ceea ce promitem realizam. Veti putea discuta oricand cu oamenii direct implicati in onorarea cererilor/solicitarilor dumneavoastra.

 

Stim ce inseamna o afacere

Fiind noi insine proprietarii unei afaceri, intelegem constrangerile financiare si de timp cu care se confrunta o companie. Va vom ajuta sa va definiti cat mai clar si concret nevoile dumneavoastra, dupa care vom lucra impreuna cu dumneavoastra pentru conceperea si furnizarea unei solutii realiste, accesibile si eficiente.

 

Suntem experimentati

Apelati la Magris si veti avea parte de o echipa de specialisti cu o experienta de peste 15 ani care va va ajuta sa va realizati scopul afacerii dumneavoastra mai bine, mai repede si mai economic.

Pe scurt, suntem o echipa de specialisti de incredere, prietenoasa, care pune accentul pe cuvantul dat si care isi doreste sa va ajute in problemele dumneavoastra. Ne concentram atentia pe intelegerea nevoilor dumneavoastra. Serviciile noastre genereaza rezultate economice substantiale si o bogata experienta pentru clienti.